Gratis aktieanalyser og events fra Nordens førende investeringsbanker

Sharemate samarbejder med ABG Sundal Collier, Danske Bank, HC Andersen Capital, Nordea og SEB om at udgive aktieanalyser af børsnoterede nordiske selskaber samt invitationer til investor events til glæde for dig som investor og de analyserede selskaber. Sharemate er gratis og reklamefri, og vi deler ikke dine data med nogen.

Please select all the ways you would like to hear from Sharemate:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.+200 SELSKABER

Vi udvælger de mest spændende investeringscases blandt 200 selskaber og deler med Sharemates ugentligt

5 SAMARBEJDENDE BANKER

Vi distribuerer aktieanalyser udarbejdet af ABG Sundal Collier, Danske Bank, HC Andersen Capital, Nordea og SEB

+7000 SHAREMATES

Sharemate er et bredt netværk af flere tusinde investorer som gratis og reklamefrit modtager vores services

Sådan fungerer Sharemate

Sharemate er gratis, reklamefri og ikke mindst nemt at bruge. Tilmelding tager blot få minutter, og er du utilfreds, lover vi dig, at det er lige så nemt at afmelde vores services. Når du er tilmeldt vil vi løbende sende dig aktieanalyser og invitationer til investor events fra vores samarbejdspartnere. På baggrund af denne information kan du investere på et oplyst grundlag, og forhåbentlig kan du forbedre dit afkast. Vi håber, du vil være med.


Hvem står bag Sharemate?

KASPER LIHN

Kasper startede Sharemate i foråret 2020 med det formål at gøre det nemt for danske privatinvestorer at tilegne sig viden om nordiske aktier og forhåbentlig bidrage til at skabe og opretholde et attraktivt nationalt børsmarked.

Til daglig er Kasper underviser i bl.a. finansiering, aktieanalytiker hos HC Andersen Capital og privatinvestor. Det fremgår altid tydeligt, hvis Kasper selv ejer aktier i selskaber, som omtales i Sharemates udgivelser.
Ved tilmelding giver du samtykke til, at Sharemate må opbevare dine personlige data i form af email-adresse. Vi opbevarer denne information så længe, du er tilmeldt Sharemate. Sharemate henviser til aktieanalyser, aktienyheder, investment cases og lignende udarbejdet af ABG Sundal Collier ASA, Danske Bank A/S, HC Andersen Capital ApS, Nordea Bank Abp og Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ.) og eventuelt andre, som kan have modtaget et honorar for det udførte analysearbejde. Indholdet af disse analyser afspejler den ansvarlige analytikers personlige vurdering af de af analysen omfattede finansielle instrumenter på datoen for udgivelsen. Sharemate fremsætter ingen erklæring om delte analysers nøjagtighed, objektivitet eller fuldstændighed, og vi påtager os intet ansvar for direkte eller indirekte tab eller manglende fortjeneste som følge af handel på baggrund af materiale udgivet eller delt af Sharemate. Information i materiale udgivet eller delt af Sharemate er ikke investeringsrådgivning og skal ikke opfattes som en opfordring til at købe eller sælge finansielle instrumenter. Læsere bør altid søge relevant og professionel rådgivning i forbindelse med køb eller salg af finansielle instrumenter. Materiale udgivet eller delt af Sharemate må ikke offentliggøres eller deles i USA eller Storbritannien.